Зона за измиване на престилки

Зона за измиване на престилки

Ръчна машина за измиване на престилки
– с настройване на височината
– 3/8″ вход за вода
– 1 1/2 изход за вода
– четка с флуиден диспенсер

БългарскиEnglishDeutschРусский