Разгледайте нашите новини

Ние от ММ Сервиз имаме дългогодишен опит в проектирането и производството на машини за месопреработване. За това време, успяхме да развием не само производствения си цех и технологията си на работа, но и екипа си. Създадохме един сплотен колектив, с които заедно продължаваме да отговаряме на нуждите на хранително-вкусовия сектор.
Нашето собствено производство на машини за месопреработване е резултат от дългата ни работа и проучвания.

Разполагаме с най-модерните металообработващи машини, необходими за производството, сервиза и поддръжката на нашите машини за месопреработване.

Така сме сигурни, че крайния продукт и всяка машина за месопреработване, която пристига при крайния клиент е с най-високо качество и надеждност.

Постарали сме се да обхванем всичко, от което може да се нуждае Вашето предприятие. Разполагаме не само с машини за месопреработка, но и пакетираща техника, хигиенна техника – плотове за транжиране, роли за транспортиране на касети, стилизиратор за ножове и други.

Изложениние “ Месомания“ гр. София
За поредна година се проведе изложението „Месомания“ с присъствието на много фирми в месопреработвателния и хранително – вкусовия бранш. Фирмата ни присъства с машини – собствено производство, нови машини и хигиенна техника.

Ново предложение от ММ Сервиз

Сепаратор – за смилане на кости. Има опция за отделяне на месото от костите.

Отделно: Сепариращата глава за отделяне на костите от прата.

БългарскиEnglishDeutschРусский